Jeske Fonck - van der Linden

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de IT op de vakgebieden campagnemanagement, databasebeheer, applicatiebeheer, functioneel en technisch beheer. Ik heb in diverse omgevingen gewerkt, maar altijd met (grote) relationele databases als basis.

Ik heb Numerieke Wiskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en na mijn afstuderen in 1996 werkervaring opgedaan bij ABN Amro, Interpay, Atos Euronext, Rabobank, hcc!service en IDG Nederland, deels in vaste dienst, deels via detachering bij ICU IT Services. Hiermee heb ik ervaring op gedaan in zowel de financiële als de media branche.

In juli 2011 heb ik mijn eigen bedrijf Helder Paars opgericht, waarin ik me met name toeleg op campagne, data en database management, maar niet schroom ook over de grenzen van dit vakgebied heen te kijken.

Ik ben accuraat, vakbekwaam, heb een analytische grondslag, een technische basis, werk gestructureerd, lever kwaliteit, ben klantgericht en prima in staat een brug te slaan tussen Management, Marketing, Klantenservice, Boekhouding en IT.